Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشوری رئیس مرکز سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره واکسیناسیون جامعه دانشگاهی امیرکبیر اظهار کرد: واکسیناسیون تمامی کارکنان و استادان پیمانی، قراردادی، شرکتی و ... دانشگاه امیرکبیر انجام شده، مگر اینکه به خواست خودشان مراجعه نکرده باشند در اینصورت تزریق واکسن برایشان انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: واکسیناسیون ۳۰۰ نفر از دانشجویان دکتری و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به خصوص دانشجویان مستقر در خوابگاه‌ها هم انجام شده است و در حال رایزنی هستیم تا بتوانیم تزریق واکسن را از هفته آینده برای مابقی دانشجویان آغاز کنیم، اما هنوز قطعی نشده است.

کشوری تصریح کرد: نوع واکسن تزریقی به جامعه دانشگاهی صنعتی امیرکبیر از آسترانزکا و سینوفارم به خواسته خودشان بوده است و آمار دقیقی از فوت استادان و کارکنان و دانشجویان از ابتدای شیوع ویروس کرونا نداشته ایم.

دانشگاه ها باید به عنوان آخرین مرکز تجمعی باز شوند 

دبیر منطقه یک مرکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌ها به عنوان آخرین مرکز تجمعی بعد از همه مراکز تجمعی دیگر مانند مدارس و دانشگاه‌ها و مراکز خرید و ... در هر جامعه‌ای باید بازگشایی شوند.

کشوری اضافه کرد: مراکز تجمعی زمانی بازگشایی می‌شوند که ۷۰ درصد جامعه یا واکسن زده باشند یا اینکه به بیماری کرونا مبتلا شده باشند؛ بنابراین اینکه وزارت علوم اعلام کرده بعد از واکسیناسیون کارکنان و اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه‌ها را حضوری می‌کنیم، کاملا غیر علمی بوده و از نظر علمی رد شده است؛ چرا که واکسن زده‌ها هم همانند دیگر افراد جامعه ناقل هستند و باعث شیوع بیماری به خصوص در اعضای خانواده‌های خود که واکسن نزده اند، می‌شوند.

بازگشایی حضوری دانشگاه ها باید بعد از واکسیناسیون خانواده ها انجام شود

رئیس مرکز سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: دانشگاه‌ها نمی‌توانند از نظر علمی تنها با واکسیناسیون استادان و کارکنان و دانشجویان اقدام به بازگشایی دانشگاه‌ها کنند. در ضمن اگر ۷۰ درصد جامعه واکسینه می‌شوند، بایستی خانواده‌های آن‌ها هم حتما واکسینه شوند تا تحت آن شرایط بتوانیم دانشگاه‌ها را باز کنیم.

دبیر منطقه یک مرکز بهداشت و درمان دانشگاه‌ها بیان کرد: تمامی افراد یک ماه بعد از تزریق دوز اول واکسن باید دوز دوم را دریافت کنند که تازه دو هفته بعد از دوز دوم مصونیت ایجاد خواهند کرد؛ بنابراین لازم است تا برای بازگشایی دانشگاه‌ها حتما خانواده‌های آن‌ها هم واکسینه شوند. گفتنی است که بازگشایی دانشگاه‌ها از اول مهر ماه به علت شرایط موجود در کشور کاملا غیر علمی است.

بیشتر بخوانید

واکسیناسیون دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران آغاز شد

نحوه حضور دانشجویان در کلاس‌های درس بعد از اتمام واکسیناسیون

اولویت بندی واکسیناسیون دانشجویان اعلام شد/ حضور در دانشگاه مشروط به انجام واکسیناسیون است

وند واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه‌های غیرانتفاعی چگونه است؟

واکسیناسیون دانشجویان سخت‌تر از کارکنان دانشگاهی است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر واکسیناسیون دانشجویان واکسیناسیون دانشجویان بازگشایی دانشگاه ها خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۷۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند

آیت الله سید احمد علم الهدی روز یکشنبه و در نشست با اعضای هیات رییسه دانشگاه فردوسی مشهد در محل این دانشگاه گفت: دانشگاه فردوسی مشهد دارای ذخایر علمی بسیاری است و یکی از دانشگاههای دارای برتری علمی در کشور است که توانسته افراد بزرگ و سرشناسی که در علوم تاثیر گذارند را در خود پرورش بدهد ولی متاسفانه در نشان دادن این عظمت علمی و استفاده از آن برای حل مسائل جامعه توجه ویژه ای صورت نگرفته است.

وی افزود:مردم و یا مسوولان دستگاه‌ها و نهادها قرار نیست به دنبال دانشگاه بیایند و به عبارتی این دانشگاه است که باید در ارتباط با جامعه نقش اثرگذار خود را ایفا کند.

وی ادامه داد: ظرفیت دانشگاه در اثرگذاری در حوزه های مختلف از جمله فناوری، معدن، علوم انسانی، تربیت جامعه و فرهنگ سازی در جامعه بسیار است ولی دانشگاه باید خود را در این زمینه ها به جامعه اثبات کنند تا مشتری برای داشته های دانشگاه پیدا شود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: سرمایه گذاران به دنبال ایجاد بهره و منفعت برای خود هستند و شاید تجربه یک تکنسین را به دانش یک متخصص دانشگاهی ترحیح دهند و این در حالی است که باید دانشگاه توانایی خود را به جامعه هدف اثبات کنند تا آنان از دانش این مجموعه علمی بهره ببرند؛ متاسفانه این نکته در بیشتر دانشگاه های کشور مورد غفلت قرار گرفته است.

علم الهدی همچنین به نقش مسایل فرهنگی و توجه به موضوع جوانی جمعیت در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: ایجاد پردیس زندگی و خوابگاه متاهلی حرکت ارزشمندی است که می‌تواند در رونق ازدواج دانشجویی نقش بسزائی داشته باشد و البته باید به این موضوع توجه داشت که اگر امکان تغییر در احداث آن برای بهره مندی بیشتر دانشجویان وجود دارد، مورد توجه قرار گیرد.

بال قوی برای دولت سیزدهم

رییس دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این نشست گفت: این دانشگاه سعی کرده است تا با حضور نیروهایی که نگاه نوآور به حل مسائل کشور دارند مسائل و مشکلات را حل کند و به عنوان یک بال قوی در دولت سیزدهم نقش آفرین باشند.

مسعود میرزایی افزود:دانشگاه فردوسی مشهد جزو دانشگاه‌های باسابقه و برتر کشور است و در عرصه های مختلف علمی اقدامات بسیاری انجام است و اکنون به حوزه علوم انسانی با نگاه اسلامی و تولید علم توجه بسیاری شده است تا امکان ایفای نقش های جدیدی در جامعه و کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: در طول فعالیت مدیریت جدید این دانشگاه سعی شد تا نیروهای انقلابی و متخصص که نسبت به این کشور دغدغه مند هستند، جذب دانشگاه شوند تا در نهایت، دانشگاه برای آینده کشور داشته‌های بسیاری ارائه کند و بر همین اساس باید، غفلت نسبت به حوزه علوم انسانی نیز کاسته شود.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: یکی دیگر از موضوعاتی که به آن توجه شده است، افزایش سرمایه اجتماعی در دانشگاه است و بر همین اساس، برخی از معوقات دانشگاهیان که مدت ها بر زمین مانده بود با رایزنی، کار جهادی و شبانه روزی پرداخت شد.

میرزایی افزود: می خواهیم دانشگاه فردوسی مشهد، یک دانشگاه تمدن ساز و الگو باشد تا بتواند نقش فعالی در سطح استان، کشور و حتی عرصه بین المللی، ایفا کند تا در توسعه و رونق کسب و کارها و یاری به حوزه اقتصاد دانش بنیان، موثر باشد.

رییس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد نیز گفت: علم و دانش، مصدر عالم و شخصیت دهنده به آن هستند و اگر علم نورانی شود تمام مشتقات وابسته به آن نیز نورانی خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی ایمانی مقدم افزود: علمی که منجر به اخلاص، عمل و بصیرت شود باعث می‌شود برکات به دانشگاه و جمع دانشگاهیان اضافه شود.

وی ادامه داد: همراه کردن علم با اخلاق باید در اسناد بالادستی دانشگاه مورد توجه قرار گیرد تا منجر به تحول محتوایی در دانشگاه شود و در این راستا، تحول در ارائه دروس معارف نیز باید مورد توجه باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد